Esküvői ruha és egyéb ünnepi öltözék a kínálatban

Esküvői ruha és egyéb ünnepi öltözék a kínálatban

Amikor kitűzésre kerül az esküvő időpontja, izgatottan vágunk bele az esküvői ruha felkutatásába. Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk a lehetőségeinkről, nézzük át, hogy mit kínál számunkra egy-egy menyasszonyi ruhakölcsönző, mielőtt végleg elköteleződnénk egy szalon kínálata mellett.

A 2023-as esküvői ruha trend ismét izgalmas fejezetet nyitott a menyasszonyok számára. Újra előtérbe kerülnek a csipkés, tüllös és virágos részletek, de az idei év egyben ajtót nyit a modern, letisztult sziluettek számára is. A különböző stílusok eltérő díszítéseket tartalmaznak, a formák és textúrák bonyolultsága főleg a csipkés megközelítésekben teljesedik ki, romantikus és merész sziluetteket létrehozva ezáltal.

A természet örökké izgalmas és kimeríthetetlen témaköre szinte kéz a kézben jár az esküvői ruha divattal. A tavaszi szezon ismét elhozza a virágok kavalkádját, 2023-ban meglehetősen modern megközelítésben. A merész kivágások, fűzős megoldások, a hagyományos és kissé mesebeli, virágokkal díszített menyasszonyi ruhákat egy kissé drámaibb hangulat felé billentik. Friss és izgalmas vonalat képviselnek az art deco ihletésű, gyönggyel díszített esküvői ruha kompozíciók. A hosszú ujj már évek óta ott szerepel a menyasszonyi trend élvonalában, ilyen darabokkal továbbra is gyakran találkozhatunk a kifutókon.

Ajánlott előzetesen időpontot foglalnunk a ruhapróbánkra, de bizonyos kölcsönzők rugalmasak ezen a téren. Próbáljunk meg előre tervezni, amennyiben ez nem megoldható, tájékozódjunk arról, hogy érkezhetünk-e időpontfoglalás nélkül a kiszemelt szalonba.

Ügyeljünk rá, hogy teljesen semleges színű, világos alsó fehérnemű, illetve azonos melltartó legyen rajtunk a próbák során, lehetőleg varrás nélküli, és méretben kényelmes. Kerüljük a sminket, ugyanis foltot hagyhat a ruhán. Legyünk ápoltak és kipihentek, élvezzük, hogy ez a nap csak rólunk szól.

Amennyiben nem esküvőre készülünk, hanem a szalagavató bálunkra, abban az esetben szintén gazdag felhozatalra számíthatunk. A többféle stílusban elérhető keringő ruha, és egyéb báli rendezvényre szánt darab mellett nem csupán a hölgyek, de a család férfi tagjai is megtalálják a számukra megfelelő alkalmi öltözéket.