A virágküldés minden alkalomra jó választás

A virágküldés minden alkalomra jó választás

Virágot küldeni valakinek többet jelent, mint pusztán ajándékot küldeni. A virág a szépség és a szeretet szimbóluma, a virágküldés pedig kifejezi azt, hogy ha személyesen nincs is éppen jelen a virágküldő, akkor is gondolt a megajándékozottra. Miközben a gesztus a lényeg, az alkalmat felejthetetlenné teszi egy igényes, minőségi virágcsokor.

Nem mindegy, kinek és milyen alkalomra küldünk virágot. Ismernünk kell, hogy a címzett egy friss vagy egy száraz kompozíciónak örülne jobban, esetleg egy cserepes virágnak. Az apropó lehet Valentin nap, születésnap, névnap, évforduló, gratuláció vagy éppen bocsánatkérés. Szép ajándék, ha távolabb élő édesanyánkat lepjük meg egy virágcsokorral anyák napja alkalmából. Egy jól megválasztott csokor és hozzá passzoló kísérő ajándék férfiak számára is örömöt okoz. Igazi meglepetés, ha nincs nevesíthető alkalom: elég az, hogy a mai napot választottuk ki szeretetünk kifejezésére.

A csokor küldése egyszerű: a honlapon kiválasztjuk az alkalomhoz és személyhez illő csokrot, majd a megadott időben pontosan megtörténik a kiszállítás. A csokrok a kiszállítás előtt frissen készülnek. Van lehetőségünk kiegészítő ajándékot és kísérőkártyát választani a csokor mellé. A kártyára saját üzenetünk kerülhet, de választhatunk alkalomhoz illő idézetet is. Ha szeretnénk, inkognitóban is maradhatunk, hiszen azt a kiszállításkor nem árulják el, ha nem írtuk rá a kísérőkártyára. A virágküldés a hét 6 napján működik Budapesten és agglomerációjában 30 km távolságig.

Az expressz virágküldést választva Budapesten 2 órán belül a címre ér a csokor. Érdemes a virágküldő szolgáltatásban gondolkodni akkor is, ha személyesen szeretnénk a csokrot átadni. Előre megrendelhetjük a virágot saját címünkre vagy munkahelyünkre, így egy sűrű napon sem felejtjük el azt és a megfelelő csokor megkeresésével sem kell sietve foglalkoznunk. A virág mellé ajándékként minőségi szeszes italokat, édességeket, kávé és tea különlegességeket is választhatunk. A virágküldés tehát nem csak szép gesztus lehet, hanem praktikus és időtakarékos megoldás egy fontos találkozás előkészítéséhez.